Tarifë

 

qershor – shtator : 40 euro / natë (+ 0.50 Tatimi Nightly euro)

korrik – gusht: 50 euro / natë (+ 0.50 Tatimi Nightly euro)

Qershor – shtator : 40 euro / night (+ 0.50 Tatimi strehim për një natë)

Korrik – Gusht : 50 euro / night (+ 0.50 Tatimi strehim për një natë)

Call or email us for special offers !!!

*Çmimi përfshirë TVSH-ja dhe të gjitha amenities dhomë (ajër i kondicionuar, Enë gatimi, peshqir, Televizor, internet wireless free, të gjitha dhomat kanë një ballkon me karrige dhe tavolinë).

**Çmimet janë indikative dhe mund të ndryshojnë pa paralajmërim.