Ценовник

 

јуни – септември : 40 евра / ноќ (+ 0.50 Ноќни данок евра)

јули – Август: 50 евра / ноќ (+ 0.50 Ноќни данок евра)

јуни – септември : 40 евра / ноќ (+ 0.50 данок на сместување на вечер)

јули – август : 50 евра / ноќ (+ 0.50 данок на сместување на вечер)

Повик или мејл ни за специјални понуди !!!

*цената вклучени ДДВ и сите соба убавини (климатизација, Прибор, крпи, ТВ, бесплатен безжичен интернет, Сите соби имаат балкон со маса и столици).

**Цените се индикативни и може да се промени без претходна најава.