Архива | јули 2014

случај “шапка”

парк-снимка жена-во-лето-хет-положба-на-убава тропски-плажа

 

шапка, освен стил, штити лицето од ултравиолетови зраци на сонцето. мора, тогаш, задолжително за разлика од крем за сончање да се носат, поради изложување на сонце како што знаете и создава брчки и дамки, Milady.

продолжи да читаш

Давење не изгледа како давење!

Многу е напишано овие денови за давењето и оправдан, бидејќи тоа е време кога добивање на морињата и ние мора да биде буден. Како што помина десетици статии од моите очи дневно, Мислев дека сум прочитате што на тема. Се додека не се најдов во сајт Марио Vittone, кој е врвот спасување прашања и читање на статијата со наслов Давење не изгледа како Давење

Тоа е пост тегоби она што го знаеме или она што мислевме дека знаел за давењето. Во суштина, објаснува како еден човек може да се удави од ваша страна и да не може да се спознае. Бев толку погоден од страна на пост контактирал со него и побарал дозвола да се преведе и го објавува во Аспа Онлајн. исто така, понуди да го испрати копија на грчки да се вклучат преводи објавени заедно со оригиналниот. За помалку од еден час имав одговориле со "да" на двете. потоа следи член, со надеж дека како резултат на оваа публикација не смее да се користи за да се спаси еден човечки живот.

продолжи да читаш

Што да направите ако притиснете Човекојадката или морски ежови;

d1660ce6d9c0e1c72620a60795303a91.w600.h340.z1

Двајца од потенцијалните опасности се случи во текот на летото, се притисне Човекојадката, или еж. Каде безгрижно прошетка во shallows, одеднаш се чувствуваат силна болка во footpad или нашите прсти. Во крајна лаже и ние треба да се разбере како да се третираат.

продолжи да читаш

прашања – одговори ( дел 1 )

слики

 

Затоа, во овој момент ние ќе одговориме на неколку прашања за правилна употреба на очила. Погледнете ги во продолжение.

продолжи да читаш

Депилација -Teleia оди на плажа

securedownload

Лето веќе е на добро и се подготвува за празниците. Дали имате планирано кога, каде и како / што тоа веќе го прават првите слики во вашиот ум. Размислување на плажа, сонцето, морето, вашиот нов костим за капење и веднаш по проблемот се јавува: Депилација шап во она што метод за DIALLEXO? продолжи да читаш