Arkiva

Υπόθεση “kapelë”

stock-footage-woman-in-summer-hat-standing-on-beautiful-tropical-beach

 

Το καπέλο, εκτός από στιλ, προστατεύει το πρόσωπό σου από τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου. Πρέπει, λοιπόν, απαραιτήτως εκτός από την αντηλιακή κρέμα προσώπου να το φοράς, διότι η έκθεση στον ήλιο όπως πολύ καλά γνωρίζες δημιουργεί ρυτίδες και πανάδες, κυρία μου.

Vazhdoni leximin

Δείκτες αντιηλιακής προστασίας

-Sand-Starfish-Seashells-White-Sand-Fresh-New-Hd-Wallpaper--

 

Në vitet e fundit ka pasur një shumë mjaft e konfuzion në lidhje me sunscreen dhe SPF. Për këtë arsye, Shoqata Amerikane farmaceutike ka ofruar udhëzime të reja për konsumatorët, ώστε να μπορούμε να κατανοήσουμε σωστά τους κινδύνους της έκθεσης στον ήλιο και τη σωστή προστασία από τις καταστροφικές του ακτίνες

Vazhdoni leximin

Ky zë qe postuar më Qershor 3, 2014, te Summer, Sun.

Orë të përshtatshme sunbathing

86BE277394FD4326D0AFBED54C8FCC39

 

Οι καλύτερες ώρες για ηλιοθεραπεία είναι 8-12 το πρωί ή 5-8 το απόγευμα!

Και προσοχή οχι πάνω απο 10 λεπτα συνεχόμενης έκθεσης στον ήλιο!

Ηλιοθεραπεία

Young Woman Sunbathing

 

Ai hyri në verë dhe ne të gjithë duam një cirk të artë lëkurën tonë të cilin ne gjithashtu kanë kohë gjatë muajve të vjeshtës. Μήπως όμως θα πρέπει να αναλογιστούμε αν οι μέθοδοι είναι ασφαλείς για την υγεία μας; Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζουμε τα είδη της ηλιακής ακτινοβολίας. Είναι η UVA (Aging) που προκαλεί την φωτογήρανση του δέρματος, η UVB (burning) που προκαλεί τα γνωστό σε όλους μας «κοκκίνισμα» αλλά και η UVC (cancer) που προκαλεί τον καρκίνο του δέρματος.

Το να μας βλέπει ο ήλιος είναι καλό αλλά ενδείκνυται περί του ενός 10λέπτου την ημέρα ώστε να διατηρούμε την βιταμίνη D- πάντα σε συνδυασμό με τροφές που την περιέχουν όπως λιπαρά ψάρια, αυγά κλπ- σε υψηλά επίπεδα! Δεν πρέπει για περαιτέρω έκθεση στον ήλιο να ξεχνούμε το αντηλιακό μας σε κάθε μέρος του σώματος (ακόμα και στα αυτιά μας!) διότι είτε είμαστε ανοιχτόχρωμοι είτε μαυρισμένοι ήδη η έκθεση απέναντι στις υπεριώδεις ακτινοβολίες είναι η ίδια. Έτσι θα είστε ασφαλείς σε κάθε περίπτωση, μη σκεπτόμενοι πως δεν θα μαυρίσετεαπλά θα προστατευτείτε, θα μαυρίσετε πιο αργά αλλά σταθερά και με ασφάλεια και επουδενί δεν θα ξεφλουδίσετε!

 

Ky zë qe postuar më Mund 20, 2014, te Beauty, Sun.

Αντηλιακό: Ju duhet të dini për të mbrojtur tuaj!

cutcaster-photo-100925968-oil-product-sun-protection-and-sunglassses

 

Çdo vit në këtë kohë dermatologists janë fryrë alarmi për efektet e dëmshme të ekspozimit të diellit dhe rëndësinë e mbrojtjes së duhur diellit. Κάθε χρόνο τους κατατάσσουμε στους γραφικούς και κάνουμε του κεφαλιού μας για να μην χάσουμε το εξωτικό σοκολατί μαύρισμα που θα μας κάνει ποθητούς στην παραλία. Μέγα λάθος.

Vazhdoni leximin