Ετοιμασία βαλίτσας για τις καλοκαιρινές διακοπές

 Green-Travel-Keeping-Carbon-Footprint-Small-Globetrotting-Full-Suitcase

 

Η μέρα για τις διακοπές πλησιάζει κι αρχίζετε να σκέφτεστε τι πρέπει να πάρετε μαζί σας. Οργανωθείτε λοιπόν, πάρτε χαρτί και μολύβι και κάντε μία λίστα έτσι ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα ούτε όμως να πάρετε περιττά πράγματα μαζί σας.

Πρώτα από όλα τσεκάρετε τον καιρό και ανάλογα με το πόσες μέρες θα μείνετε ετοιμάστε τα ρούχα σας. Φροντίστε να ταιριάζουν μεταξύ τους για να έχετε πολλούς συνδιασμούς. Μην ξεχάσετε κάτι πιο επίσημο, ποτέ δεν ξέρετε αν θα χρειστεί. Μην κάνετε όμως υπερβολές. Μια ζακέτα κι ένα μακρύ παντελόνι είναι απαραίτητα, ακόμη κι αν έχετε τσεκάρει τον καιρό. Μην ξεχάσετε επίσης τα εσώρουχα.

Να διαλλέξετε τα πιο ξεκούραστα παπούτσια για να πάρετε μαζί σας. Αυτά που με τα ανάλογα ρούχα μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες. Μόνο ένα καλό ζευγάρι… είπαμε σε περίπτωση που χρειαστούν.

Αποφύγετε να πάρετε μεγάλα αντικείμενα όπως πιστολάκι μαλλιών. Πιάνουν πολύ χωρο στην βαλίτσα και στην τελική είστε διακοπές… δεν θα παρεξηγήσει κανείς τα ατημέλητα μαλλιά σας.

Αφρόλουτρο – Σαμπουάν – Κρέμες προτιμήστε τα MINI SIZE για εξοικονόμιση χώρου.

Εννοείτε οτι θα βάλετε στην βαλίτσα Μαγιό – Πετσέτα – Αντηλιακό – Παρεό.

Σε ένα μικρό νεσεσέρ βάλτε τα καλλυντικά σας. Όχι υπερβολές και σε αυτά. Μην ξεχάσετε οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, ξυραφάκι και ό,τι άλλο θεωρείτε απαραίτητο.

Φτιάξτε ένα ΜΙΝΙ φαρμακείο για κάθε ενδεχόμενο.

Οι φορτιστές για το κινητό και τα υπόλοιπα gadgets ( όπως φωτογραφική μηχανή, tablets, lap tops ) πρέπει να βρίσκονται στην βαλίτσα.

Τέλος μην ξεχάσετε να τσεκάρετε αν έχετε πάρει χρήματα και ταυτότητα ή άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα που πιθανόν να χρειαστείτε.

Τελειώσατε. Κάντε έναν τελευταίο έλεγχο στην λίστα, τσεκάρετε αν όλα όσα έχετε γράψει είναι στην βαλίτσα και είστε έτοιμοι!

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

One thought on “Ετοιμασία βαλίτσας για τις καλοκαιρινές διακοπές

  1. Pingback: blog comments powered by disqus forex

Comments are closed.