Αποτρίχωση -Τέλεια πόδια στην παραλία

securedownload

Το καλοκαίρι έχει ήδη μπει για τα καλά και ετοιμάζεστε για τις διακοπές. Έχετε προγραμματίσει το πότε, το πού και με ποιον/ποιους και ήδη κάνετε τις πρώτες εικόνες στο μυαλό σας. Σκέφτεστε την παραλία, τον ήλιο, την θάλασσα, το καινούριο σας μαγιό και αμέσως μετά εμφανίζεται το πρόβλημα: ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ-ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΝΑ ΔΙΑΛΛΕΞΩ?

Η πιο εύκολη και γρήγορη μέθοδος ειναι το ξυραφάκι. Ανώδυνο αλλά με προσωρινό αποτέλεσμα, εκτός και αν είστε διατεθημένες να επαναλαμβάνετε την διαδικασία κάθε 2-3 μέρες.

Και οι αποτριχωτικές κρέμες είναι μία απλή διαδικασία όπως το ξυραφάκι. Αποφεύφετε τα μικροκοψίματα που ενδεχομένως να προκαλούσατε με το ξυραφάκι με την ίδια διάρκεια όμως. Σε 2-3 μέρες οι τρίχες κάνουν την εμφάνισή τους.

Η αποτριχωτική μηχανή είναι μία μέθοδος που κάνει ριζική αποτρίχωση άρα παραμένετε περισσότερες μέρες ξέγνοιαστες αλλά είναι λίγο πιο επώδυνη. Με το μόνο πρόβλημα που ίσως κληθείτε να αντιμετωπίσετε να είναι κάποιες τριχούλες που γυρνούν προς τα μέσα.

Κερί και χαλάουα: Για 15-20 μέρες τα πόδια σου θα είναι λεία και απαλά. Μπορεί να έχεις κάποιες κοκκινίλες την πρώτη μέρα, μα το αποτέλεσμα διαρκεί. Οικονομική λύση αλλά και επώδυνη.

Η θερμόλυση-ηλεκτρόλυση είναι μέθοδοι επίπονοι, ακριβοί αλλά με μόνιμο αποτέλεσμα. Σε λίγες μόλις επισκέψεις έχετε απαλλαγεί αισθητά από τις ενοχλητικές τρίχες.

Και τέλος το λέιζερ. Η πιο ακριβή μέθοδος αλλά και η πιο καλή. Μετά από λίγες συνεδρίες θα πεις αντίο στην τριχοφυϊα αφού καταστρέφει τον θύλακα της τρίχας. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο λοιπόν.

Και τώρα που έχετε μία γενική εικόνα των μεθόδων μπορείτε να σκεφτείτε και να αποφασίσετε ποια σας ταιριάζει. Να απευθυνθείτε στον ειδικό για να σας λύσει τις απορίες που ενδεχομένως να έχετε.

Καλές Διακοπές με Τέλεια Πόδια!

One thought on “Αποτρίχωση -Τέλεια πόδια στην παραλία

  1. Pingback: seo plan template

Comments are closed.