8 λογοι που αγαπάμε το καλοκαίρι

summer_is_here

 

Το καλοκαίρι έφτασε κι εμείς το αγαπάμε πολύ! Ο ήλιος, η θάλλασα, τα ζεστά βράδυα παρέα με ενα κοκτέηλ είναί κάποιο αποτους λόγους που μας κάνουν να το νοσταλγούμε μόλις φεύγει! Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά γιατί αγαπάμε το καλοκαίρι!

 

Αγαπάμε το καλοκαίρι γιατι:

  1. Γιατί έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής, όπου μπορούμε να κάνουμε εκατοντάδες χιλιάδες βουτιές.
  2. Γιατί πάμε διακοπές! Ξεκουραζόμαστε, χαλαρώνουμε και γεμίζουμε μπαταρίες για τη νέα σεζόν.
  3. Γιατί κλείνουν τα σχολεία και έχουμε την δυνατότητα να περνάμε περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο με τα παιδιά μας, χωρίς να τα κυνηγάμε να διαβάσουν και να αγχωνόμαστε οικογενειακώς για τις επιδόσεις τους στις σχολικές εξετάσεις.
  4. Γιατί υπάρχουν αμέτρητα καταπληκτικά τραγούδια, για κάθε γούστο, που εκθειάζουν το καλοκαίρι και που κάθε φορά που τα ακούμε μας πιάνουν χτυποκάρδια προσμονής! Ακούστε κάποια από τα αγαπημένα μας…
  5. Γιατί το καλοκαίρι ευδοκιμούν τα φλερτ και γεννιούνται νέοι έρωτες, οι οποίοι ακόμα κι αν δεν κρατήσουν, μας φτιάχνουν τουλάχιστον την διάθεση και μας κορυφώνουν την αυτοπεποίθηση.
  6. Κάποια από τα πιο διασκεδαστικά σπορ γίνονται καλοκαίρι: Ρακέτες, beach volley, beach soccer, tubes, surf και windsurf, θαλάσσιο σκι, αναρρίχηση, κανό… και φυσικά, χτίσιμο κάστρων στην άμμο! 
  7. Αλλά ακόμα κι αν ο καιρός μας τα χαλάσει, μία καλοκαιρινή βροχούλα είναι πάντα ευπρόσδεκτη για να δροσίσει λίγο!
  8. Το ομορφότερο φεγγάρι του χρόνου, η αυγουστιάτικη πανσέληνος, η οποία φέτος τοποθετείται χρονικά στις 24 Αυγούστου, όχι μόνο φωτίζει τη νύχτα μας μαγευτικά, αλλά και συνοδεύεται, συνήθως, με πολύ ενδιαφέρουσες μουσικές και εικαστικές εκδηλώσεις.

 

(www.in2life.gr)

One thought on “8 λογοι που αγαπάμε το καλοκαίρι

  1. Pingback: real social signals

Comments are closed.