Еирене Соби

Добредојдовте на станови Ирини соби

Собите Еирене Соби Операции од 1982 и на многу кратко растојание (за 150 мерење) од плажа и на главниот пазар олимписки Коска.

Имаме 6 Соби (3 тројна 3 четворни)

Сите соби се комплетно опремени со кујна (садови, очила, тенџере, прибор за јадење), фрижидер, тоалет, ТВ, климатизација, Бесплатен безжичен интернет (бесплатни WiFi) и од страна на поединец крпа. Исто така постои и приватна тераса со маса и столчиња во сите соби.

Во 100 метри постои голема и бесплатен паркинг.

Ве покануваме да уживате во вашиот летен одмор во Олимпик Бич.