Dhomat Irini

Mirë se vini në Banesa Dhoma Irini

Dhomat Dhomat Irini operacion që nga viti 1982 dhe janë të vendosura në afërsi (për 150 masë) nga plazhi dhe të qarkut pazar kryesor të Bregut olimpike.

Ne kemi 6 dhoma (3 trefishtë dhe 3 katërfish)

Të gjitha dhomat janë të pajisura plotësisht me kuzhine (enët, syze, tenxhere, takëm), frigorifer, WC, Televizor, ajër i kondicionuar, Internet wireless falas (pa pagesë wifi) dhe nga një peshqir individual. Ekziston edhe një ballkon private me tavolinë e karrige në të gjitha dhomat.

Në 100 metra Ka një parking të madh dhe të lirë.

Ne ju ftojmë që të gëzojnë pushimet tuaja verore në Olympic Beach.