Υπόθεση “καπέλο”

stock-footage-woman-in-summer-hat-standing-on-beautiful-tropical-beach

 

Το καπέλο, εκτός από στιλ, προστατεύει το πρόσωπό σου από τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου. Πρέπει, λοιπόν, απαραιτήτως εκτός από την αντηλιακή κρέμα προσώπου να το φοράς, διότι η έκθεση στον ήλιο όπως πολύ καλά γνωρίζες δημιουργεί ρυτίδες και πανάδες, κυρία μου.

Τα καπέλα ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της μόδας. Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια και χρώματα, ανάλογα με την εποχή και την περίσταση που θα τα φορέσεις. Φορώντας ένα καπέλο, αυτόματα αλλάζει όλο το σύνολο και το στυλ σου. Αν είσαι λάτρης των καπέλων, δες κάποια tips για να τα φοράς σωστά.

 Το καλοκαίρι, τα καπέλα με μεγάλο γείσο είναι ιδανικά για να προστατεύσεις το πρόσωπο σου από τον ήλιο. Υπάρχουν άπειρα σχέδια και χρώματα για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Επίσης, μία άλλη επιλογή είναι τα ψάθινα καπέλα που μπορείς άνετα να φοράς και στην παραλία.

Για πιο casual look, υπάρχουν τα καπέλα τύπου τζόκευ. Είναι άνετα και ταιριάζουν τέλεια με το τζιν και το μπλουζάκι σου.

Είναι σημαντικό να διαλέξεις καπέλο που να πηγαίνει στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Πρόσωπο με γωνίες: καλύτερη επιλογή είναι τα καπέλα με στρογγυλό γείσο, ειδικά αν πέφτει λίγο στο πρόσωπο. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις καπέλα fedora, φορώντας τα με μία ελαφριά κλίση.

Πρόσωπο οβάλ: είσαι τυχερή, γιατί σου πάνε σχεδόν όλοι οι τύποι καπέλων. Πειραματίσου και μη διστάσεις να πάρεις όποιο καπέλο σου αρέσει.

Πρόσωπο στρογγυλό: διάλεξε ψηλά καπέλα που θα κάνουν το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο μακρύ. Θα πρέπει να υπάρχει κενό ανάμεσα στο τριχωτό της κεφαλής σου και στην κορυφή του καπέλου. Επίσης, τα φαρδιά καπέλα είναι ιδανικά για σένα, αφού όσο πιο φαρδύ είναι το καπέλο τόσο στενότερο θα φαίνεται το πρόσωπο σου.

Πρόσωπο μακρόστενο: επίλεξε καπέλο που να μην έχει πολύ φαρδύ γείσο και να μην ξεπερνάει τους ώμους σου. Απόφυγε τα ψηλά καπέλα, που θα κάνουν το πρόσωπο σου να φανεί ακόμη πιο μακρύ.

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς: προτίμησε τα καπέλα με μέτριο γείσο και τύπου μπερέ.

Αν έχεις μέτριο ανάστημα, να αποφεύγεις τα υπερμεγέθη καπέλα. Αν θέλεις να λεπτύνεις  την σιλουέτα σου, προτίμησε ένα καπέλο με πλατύ γείσο.

Τέλος, το καπέλο σου  θα πρέπει  να είναι στο σωστό μέγεθος. Αν σου είναι μικρό, δεν θα δείχνει όμορφο και μπορεί να σε πιάσει πονοκέφαλος απ’ την πίεση. Αν, πάλι, είναι μεγαλύτερο, θα σου φεύγει και δεν το θες…

One thought on “Υπόθεση “καπέλο”

  1. Pingback: https://www.blackhatlinks.com/buy_social_signals_shares.php

Comments are closed.